Over ons

De Jongerenadviesraad bestaat uit een team van jongeren. Wij zijn het aanspreekpunt voor jongeren, sporen uitdagingen op en pakken deze gretig aan.

Heb jij interesse in politiek en ondernemen en wil jij meer gehoord worden in Den Helder? Dan kan jij wellicht onze team versterken in de taken die wij verrichten!

Het team

Maar wie zijn wij? De huidige JAR bestaat uit tien leden tussen de 15 en 23 jaar. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, penningmeester en secretaris.

Het is van ons van belang en waarde om van Den Helder een betere omgeving om een mooiere gemeente voor iedereen te maken. De toekomst ligt in onze handen. Door samen te werken met de gemeente en onze stem te laten horen vormen we onze eigen toekomst. Huizenmarkt, uitgaansgebied, het strand, sport en cultuur…

vergaderingen

Elke maand houden wij een vergadering over signalen die wij binnen krijgen en wat wij zelf zien en mee maken. Hierover bespreken wij wat er gedaan kan worden en of wij hier in invloed hebben. Dit zetten we door naar de juiste personen als het buiten ons bereik ligt, zodat zij dat wel kunnen oplossen.